In het begin van de opzet van deze site zijn er nog niet zo veel filmpjes, maar dat zal gauw veranderen. Voor een goed overzicht is het handig als ik via dit blog aangeef welke onderwerpen er zijn geplaatst of geplaatst gaan worden. Dan blijf je op de hoogte.
Beetje vooruitlopen op wat er gaat komen:

Lunaren

Ja, dat kan niet missen als auteur van het boek Lunaren, moet deze er natuurlijk al snel inzitten.
Voor Solar Fire is dat in eerste instantie nog een wat oudere video en nog niet van goede kwaliteit, want het geluid is wat aan de zachte kant. Maar hij is instructief als je wilt weten hoe je Lunaren wilt maken op Solar Fire. In een later stadium zal ik een betere versie maken.

 Video te vinden op de eerste pagina van Solar Fire

Planning

In de planning zit eerst een filmpje met wat leuke handigheidjes die je vanuit het beginscherm kunt bereiken en waarvan ik ontdekt heb dat mensen die er al wat langer mee werkten heel verbaasd waren dat dit er in zat. Zó handig! Hieronder wat prikkels voor je nieuwsgierigheid:

  • Wanneer gaat een planeet recht of retrograde lopen?
  • Waar bevind je je op dit moment?
  • Wat is de Maanfase op dit moment?

Een ander filmpje zal gaan over:

  • Een handig week of maand-overzicht mundaan, maar ook instelbaar voor je eigen transits. Dit vinden cliënten leuk om mee te krijgen als ze wat van astrologie af weten, maar het is ook leuk voor jezelf.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief, die nu nog  via die van Centrum Noordknoop loopt.
Meld je aan: via deze link

Tutut, tot de volgende keer,

Tineke