hier komen speciale projecten en video’s

Speciale projecten

De eerste was al spontaan ontstaan voordat deze website gebouwd werd.

Tijdens de ASAS-dag in oktober 2015 hadden we lezingen over ‘Solar Arc’ en ‘primaire directies’ die in Solar Fire ‘van Dam’ directies worden genoemd. Spontaan heb ik toen een (vrij lange) tutorial gemaakt om te laten zien hoe je deze in Solar Fire kunt maken. Deze staat nu ook hieronder.

Verder heb ik op dit moment nog geen idee wat hier nog meer komt, maar ongetwijfeld gaat deze pagina zich ook vullen.

De sprekers waren:

Frank Clifford (Engelstalig) is inmiddels meer dan 25 jaar astroloog en handlezer. Hij heeft over deze onderwerpen meer dan een dozijn boeken geschreven. Zijn London School of Astrology (www.londonschoolofastrology.co.uk) start in 2016 met online opleidingen.

Peter Saarloos is praktijkvoerend astroloog en verzorgt onder de naam van Opleidingscentrum Ishtar (www.ishtar.nl) een vijfjarige opleiding astrologie in Zoetermeer.

* * * *

De tweede is een powerpointpresentatie van Han van Straaten die hij aanbood om te verzenden per mail en ik heb spontaan aangeboden om daar een klein Youtube filmpje van te maken. ‘De crisis voorbij’ een lezing die hij heeft gegeven bij Ophiochus en waarin een aantal belangrijke horoscopen worden getoond met uitleg waar naar te kijken.

Dit is ook een mogelijkheid om te onderzoeken of deze vorm een meerwaarde geeft. Ik hoor het graag.

De derde diende zich ook al snel aan. Michael de Baker met zijn school (STEAN) gebruikt speciale standen en voor zijn leerlingen heb ik ook een afdeling in het leven geroepen. Evolutionaire astrologie.

Zie hoe deze afdeling zich vult, de nieuwste staan bovenaan.

ASASCOOP speciale punten

Dit project is geïnitieerd door de redactie van Asascoop en helpt bij een artikel over oa Ceres, Sedna, Eris en nog een aantal, niet gangbare, punten.
We gaan ze in Solar Fire als Extra ringpoints invoegen. Er is al een algemene video (extra ringpoints) en die is voor iedereen te zien. Zie hiervoor de link over wielen en pagina’s ontwerpen

link naar video zit in de afbeelding

tags, Ceres, Sedna, Eris, extra ringpoints 

onderwerp

Dit project is

tags, 

Bij Asas-dag oktober 2015

Hoe laat je Transits, secundaire progressies, Solar Arc en primaire directies zien? Dit omdat deze aan de orde kwamen in de lezingen. Ik maak een belangrijke (spreek)fout, kun jij hem ontdekken?

Asas, transtits, secundaire progressies, Solar Arc, primaire directies, van Dam directies

Evolutionaire Astrologie

Dit project is speciaal voor studenten van Michael de Baker die de cursussen bij de ‘School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland’ (STEAN) volgen. Ga naar de pagina van Evolutionaire astrologie
Zie ook de Facebookpagina van deze opleiding.

evolutionaire astrologie, parallax maan, huizensysteem porphyry, Michael de Baker

Han van Straaten

Powerpointpresentatie
‘De Crisis Voorbij’

Powerpoinpresentatie van de  studiedag bij Oiphiochus op 14-11-2015
bekijk hem met af en toe pauzeren II

Crisis, powerpoint, Han van Straaten

 ZM 1.1

Eclipsen

Dit project is een eerste video (van 4) om het boek van Willem Simmers te begeleiden. De andere video’s over oa lunaties, SAN en sects staan in de afdeling voor abonnees*

Het is tijdelijk (tot maart) ook voor bezoekers van de ASAS-dag (5 maart) te bekijken. Vraag hiervoor het wachtwoord aan bij tineke@astro-tutorials.com 

 eclipsen, prenatale eclips, willem Simmers, Asas-dag, 

* voor abonnementhouders

Eclipsen

Over eclipsen kun je ook terecht op de blog van Joke IJlst

BLOG